problem Discussions

About 21274 results - Page 1 of 2128
  • Issue#127: Lenovo - G50-45 USB Root Hub (xHCI) problem

    unknown deviceUSB\ROOT_HUB30&VID1022&PID7814&REV0011 USB ControllerPCI\VEN_1022&DEV_7808&SUBSYS_380117AA&REV_39 USB ControllerPCI\VEN_1022&DEV_7808&SUBSYS_380117AA&REV_39  OS: Win8.1 64-bitall updates installed seems that Microsoft nor AMD could help me with this ?anyone here can ?...

  • Issue#275: Asus - Asus r9 290x DC IItop problem

    hello, i recently take a r9 290x asus direct cu 2 top and i find someproblems, i put it on water on my platform and at begining work...then apear artifacts..then nomore work i open pc and asus croshfire formula v vga led red and vga nowork, then i its working again and i try install driver and its go away nomore work the video card,then again work but artifacts no goaway,,,:( what can i do.. i tryed evrything 12633061_577063765796054_148505343_o.jpg12591947_577063822462715_614241229_o.jpg125838...

  • Issue#433: Dell - Solution to static noise problem

    Good stuff, thanks Big Smile...

  • Issue#298: Denon x4000 HDMI problem (WiiU)

    I have an x4000 with recently updated firmware and recently reset to defaults. I have 6 devices connected to it via HDMI. It can route these devices to a Visio projector over a 20 foot HDMI cable, and to a remote Samsung TV over a ~50 foot cable. All devices work fine on either screen, except... A Wii U just started having problems - used to work fine. It can display on the distant Samsung TV just fine, but will not display on the projector. I have swapped to a few other inputs (using its c...

  • Issue#350: iPad 2,iOS9.2.1 AppSwitcher Problem

    hi there, since the update to 9.2.1 i got a problem with the app switcher on my iPad2. The double click on the home button normally shows the used apps in liitle windows with content. Now some windows are blank (for example: settings window) with no content. Of course tabbing on the blank preview window opens the app and shows the content but not in the app switcher preview. Any ideas or help? Thank you Bernd...

  • Issue#445: HP - Perhaps a Prime Problem

    I just bought a new Prime (they're on sale) to try to get some more speed in some computations that I do on an HP 50. My experience has not been very good so far. I.. When I plugged the USB cable into my computer (to download software as the manual suggested), the computer quit and will not turn on. I don't know if this is a common problem. It will be some time before I try to connect to another computer. I'm hoping the Prime doesn't require a PC connection because I probably will not provide it...

  • Issue#564: Playstation - Problem with Squatting and hacking

    anybody have problems with anybody hacking your account. Using your system....

  • Issue#800: Playstation - Wi-fi connection problem with the PS Vita??

    Hi customer support, I been having this problem with playstation store on PS Vita, I have been trying to download apps. themes, add-ons for the PS Vita but always get cut off, it made me very angry. When I check the connection on setting for PS Vita, it is working but the connection shows a slow down in internet speed test and sometimes a boost in the internet speed. Pls do something about it. Kindly resolve this issue. Is it the firmware problem or the PS Vita problem? Its a new ...

  • Issue#915: Sony - Bravia sync problem with kdl55w800c tv

    kdl55w800c will not sync with ht-ct150. Hdmi cable is in ARC for both units. Everything is set to on in both units. When try to sync on tv it says nothing detected. Both systems are on. Tried connecting bdp-s580 (with Bravia) to ARC and tv still nothing detected. Sony sent me a referb tv and its the same. Any ideas?...

  • Issue#967: Problem with subwoofer (minimal sound/analog connection)

    Hi, Items: Wharfedale Powercube SPC-10 subwoofer Wharfedale Receiver AV-5110 Source: HTPC connected via 3(3.5mm jacks to 2RCA) My problem is that I can't get the cross-frequency settings of the receiver to work via analog. I've checked the speaker settings (all are set to small) Did a sound test from realtek (all speakers work, even the subwoofer sounds good) Cross frequency setting at (80hz receiver / 80hz subwoofer knob) But when I try to play stereo music I do not get anything coming ou...

  • Issue#984: iTunes Connection Problem

    The core problem appears to be that I cannot log into my iTunes account, at least from one computer. I'm running iTunes 12.3.2 on Mavericks, both fully updated. I discovered the problem trying to update apps. I went to the "My Apps" tab and tried to download one (of serveral) apps needing updating. Up pops the window asking for my iTunes password, which I duly entered. No download, and about 2sec later up pops the window again. No statement about the Apple ID or password being bad...

  • Issue#991: Networking problem iMac and Readynas

    Hi Folks. Sorry if this is a bit long Firstly ill introduce myself. My name is Barry and I have worked in IT for too long really but my Mac skills have gone awry over the last few years mainly due to lack of customers that were using them. I work with a design company in the UK. Some time ago we installed a Netgear Readynas 102 6TB file server. The PC's on the network access the Readynas really quickly. The two Macs however are really really slow, often taking up to 3 minutes just to... ...

  • Issue#1189: help me solve this problem,by making changes in the body of class.

    You will create a class Person and write a constructor that takes an integer, initial_Age. In this constructor, you should check that the initial_Age is not negative because we can't have people with negative ages. If the initial_Age is negative, set the instance's age equal to zero then print "This person is not valid, setting age to 0." without the <g class="gr_ gr_58 gr-alert gr_gramm undefined Punctuation multiReplace" data-g...

  • Issue#1250: Technical problem

    I can't keep a fb link open for more that a few seconds before the screen goes black and goes back to the original fb post. I'm on WiFi at home and these same links work fine on my computer....

  • Issue#1359: Lenovo - problem with vibe UI 3.1

    hello, I have a problem with my lenovo K3 rating:I am French and I did the update to 6.0 but we do not have the playstore.can I reinstal the android 5.0? if you can help me please! ( is "Vibe UI 2.5")...

  • Issue#1360: Lenovo - Lenovo Z570 Mainboard Problem

    Hello; When i try to change harddrive, i forgot to remove battery and screwdriver touched to part on the mainboard. There was spark. I have redlighted the part on the mainboard. Could you check and tell me what is the name of that part? Here is the link of the picture.  http://i.hizliresim.com/GoWbb2.png...

  • Issue#1413: 3d glasses syncing problem

    I have HD700x projector with 3DXL adapter and ZD201 3d glasses. the setup was working fine around 6 ,7 months back. now i am trying to play 3d game GT5 with ps3 but its glasses are not syncing to see 3d . they only work with 1 meter range after that they went out of sync and stop working. i checked it with 3dSBS movies and having same issue.i tried to reset all settings and have checked over internet but couldn't fine any solution to this problem. The life of HD700x lamp is used for around 900 ...

  • Issue#1380: Photoshop - photoshop cc open problem

    I alredy buy photoshop cc and i install 2 times and is still having problems, when i click over the icone it does not open. please help....

  • Issue#1452: Philips - 55pus7600/12 problem post update

    Hello. I purchased a TV 55pus7600 / 12 (a week ago) but since I upgraded to it I had problems . turning on the TV main screen appears ( Philips logo ) and you can not continue to use it unless I have to unplug it and try starting again because it does not respond either to the remote control nor the power button on the TV . What can I do to fix this? i don't speak English very well, please excuse me. Joker (i'm Italian)...

  • Issue#1459: Philips - pft5500_ 12 standby problem

    As the title says ... I have a problem with TV Android 40pft5500_12, whenever the TV is in standby with the remote control button poweroff, after a few hours of sandby if you try to turn on the same button of the remote control does not start, the LED Standby does some flashing but does not start. the only solution is to disconnect the power and start, or turn off the TV through rear button. is there any chance of solving the problem, which affects not only me, from what I read in the forum ma...

  • Issue#1527: Unity - PC Standalone to Android mobile.[Ping Pong Game] swipe touch problem

    Hi guys. I have a problem i want to convert the game into android mobile game not on the PC. My problem is how can i convert Keyboard key to Swipe touch here's the code below: Code (JavaScript): #pragma strict   var moveUp : KeyCode; var moveDown : KeyCode;   var speed : float = 10;   function Update () {     if (Input.GetKey(moveUp))     {         rigidbody2D.velocity.y = speed;     ...

  • Issue#1623: Lenovo - Lenovo 80e508q2ih wi fi problem

    Lenovo 80e508q2ih not detecting wi fi connections with windows 8.1. I am confused that the model above listed has wi fi connection facilities or not. How to check ?...

  • Issue#1668: Music app problem on iPhone 6s+

    Hey guys, I have got a weird problem. Whenever I want to listen to some music on my iPhone app, it shows only Apple Music logo and I cannot do anything else. If I turn off and on the phone, the Apple Music logo is not present for like 5 seconds, then it jumps back and I have stuck screen on that once again. It started with the last update. Anyone else experiencing this?...

  • Issue#1682: Skype - problem with playback device

    I have just updated my toshiba laptop from Win 7 to 10. Then when I just ran Skype it did its usual update!  Its now on Ver 7.18.0.109 Now when I Skype call someone (Call or Video) it fails and says on a line across the top of the screen "Problem with Playback device" When I recieve a call it shows the answer window but this does nothing when I click to answer. Can anyone help?? Russell...

  • Issue#1714: Unity - Problem with 2 3d objects

    Hello ! First sorry if it is the worng thread. Okay here is my problem i am making a subway surfer type of game and everything is okay and i have ramp spawner script that spawns ramps 1 after other but the problem is when 2 ramps are touching the graphics is bugging and it looks bad how to make always to 1 ramp to be above another so they won't be one inside another? I mean the graphics flickers when one of the ramps is a litle bit inside of the other ramp. Thank you!...